onsdag 13 maj 2009

Tutt-tårtan

Choklad-tårtbotten fylld med blodapelsin-mousse och hasselnöt-mousse, täckt med chokladkräm och MMF.






Korsetten är gjord i svart SP, bröstvårtorna i MMF.
Dekorationerna är ätbara sliverpärlor.
För att få glansen på huden har jag smörjt in MMF:en med olja.


Vad tycker ni?!?



För recept och beskrivning, klicka här!


Karin




4 kommentarer:

  1. Min fråga är snarare - vad tyckte HAN om den?
    Fan vad häftig alltså =)

    SvaraRadera
  2. Vilken läcker ! :D Oerhört duktigt gjort

    SvaraRadera
  3. Fan vilken häftig tårta! WOW :D

    SvaraRadera
  4. Wau!!!
    Tårtan är enastående vacker och du ska verkligen vara stolt över dit jobb. Undrar bara hur du fått så fantastisk hudfärg, jag misslickas alltid på någon sätt. Blandar du olika färger och vilka? Kanske din nästa inlägg…

    SvaraRadera