Kakorna ska rullar i färgat socker i färgerna grönt, blått och turkos.
Vanligt socker färgat med pastafärg och lite sprit.
Vanligt socker färgat med pastafärg och lite sprit.
...men blev så fel!
Jag får ta nya tag imorgon då maken förhoppningsvis köper vanligt mjöl och smör. Nej, det SKA bjudas på brysselkex om jag så ska baka varje dag! Har ni några bra tips är det bara att säga till. Jag behöver tydligt all hjälp jag kan få!
Frågan är vad jag ska göra med den andra plåten obakade kakor? Slänga? Baka? Låta ungarna äta upp dom?
Kram Karin
Baka dem och ät upp själva, de är säkert jättegoda även om de inte är tilltalande för ögat. ;-)
SvaraRaderaRecept på brysselkex hade inte varit helt fel. ;-)
kakorna är säkert jättegoda ändå!! och jag är en såndär som även gärna äter kakdeg som den är, mums! eller sätter den i glass, dubbelmums!
SvaraRaderaJust så såg mina också ut... Allt går inte översätta till glutenfri variant! Jag har en teori att det är sockret som är boven i dramat o inte själva mjölet...
SvaraRadera