måndag 10 augusti 2009

Recept: Glasscreme/Vaniljmousse

Godare än ren grädde eller bara vaniljkräm/marsankräm, smakar lite som fyllningen i kokosbollar. Perfekt till barntårtor då den har en len och snäll smak!

Receptet räcker till ett lager


3 dl vispgrädde
3 dl färdig vaniljkräm/marsankräm

Vispa grädden halvlös och häll i vaniljkrämen, fortsätt vispa till en lagom fast smet. Färdigt!

Kram Karin

2 kommentarer:

  1. Ja det é ju en klassisk yrkeshemlighet inom vår värld..hehe och det bra med att blanda grädde och marsan é ju att man kan frysa tårtan iförväg och sedan ta fram den och lägga på mer och marsipan om man nu vill ha det:)Du har en mycket fin blogg och kan inte förstå att vi inte hittat denna innan..hehe

    SvaraRadera
  2. I like reading your blog because you can always bring us fresh and awesome things, I think that I should at least say a thank you for your hard work.

    - Rob

    SvaraRadera