sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 1 oktober 2009

Nyheter...

Min blogg har nu ändrat adress och ligger numera på domänen bagerskan.se, men självklart kommer ni hit på samma gamla adress bagerskan.blogspot.com, det är inte ändrat!
Dock ser jag till min förfäran att vid 'flytten' så har alla mina inspirerande länkar till olika bloggar försvunnit, inte lika kul. Det blir till att surfa runt och leta reda på dom igen, det lär ta sin lilla tid... Har ni några bloggar/hemsidor att rekomendera så säg gärna till så lägger jag upp dom!

I helgen ska vi ha barnkalas för Linnéa och jag är helt tömd på både idéer, inspiration och glädje över att baka tårta. Allt tack eller snarare trots den motvilliga MMF som jag täckte min senaste tårta med. Den bråkade hela tiden genom att spricka sönder och bara smula. Det tar död på vilken tårtglädje som helst! Jag får se om jag vågar mig på att göra ny MMF till helgen och hoppas på att denna sats blir roligare att jobba med. Det känns som att det är en hårfin gräns mellan att lyckas och misslyckas med marsmallowsfondant tyvärr. Ja, vi får se hur jag gör...

Kram o god natt, Karin

1 kommentar:

  1. Du kan ju använda typ ganache om du vill, eller någon god glasyr. Den häller du ju liksom över tårtan, och såvida underlaget är noggrannt spacklat tycker jag resultatet brukar bli väldigt bra. Har själv inte testat MMF så jag har inget bra tips på det tyvärr....

    SvaraRadera