Jag tävlar om ett dekorations-kit
från Dr. Oetker i Bagerskan julkalender.
Var med och tävla här du också!
Den femte luckan i Bagerskans julkalender innehåller ett dekorations-kit från Dr. Oetker, perfekt att använda till dekorering av pepparkakor, bullar eller varför inte cupcakes!?
Reglerna är enkla och alla kan vara med!
För att ha en chans att vinna!
Lott 1: Besök Dr. Oetker och kolla runt bland deras produkter, det finns mycket; strössel, marsipan, tårtfyllningar m.m. men vad exakt är glykos?
Lämna en kommentar med namn, mailadress, antal lotter och berätta vad glykos är bra till!
Lott 2: Kopiera bilden och den kursiva texten, tipsa om tävlingen i din blogg och lämna länken i kommentaren eller maila 5 vänner med en kopia till mig (karin@bagerskan.se)
Lott 3: Tipsa om tävlingen på facebook och länka hit, lämna sedan ditt facebooknamn/profillänk i kommentaren.
Lott 4: Gilla Bagerskan på facebook.
Ni får själva välja hur många lotter ni vill ha och sammanlagt kan ni få 4 stycken. Tävlingen avslutas vid midnatt, vinnaren presenteras under morgondagen!
Lycka till!!
Kram Karin
Denna lucka är nu stängd och tävlingen är avslutad.
Jag vill vara med, med fyra lotter!
SvaraRadera1. Glykos är bra för att få rätt konstistens på t.ex. julgodiset! Det gör också så att massa inte sockrar sig då du kokar knäck eller kola.
2. http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/bagerskan-5-december.html
3. Min profillänk: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1692517040
4. Gillar på facebook, heter Annika Nilsson där.
Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se
Jag vill vara med. :)
SvaraRaderaGlykos används för att göra extra proffsigt godis. Det gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.
Jag har också länkat:
http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavling-dekorations-kit-512.html
Och gillar på facebook.
Hoppas på tur!
creyla@live.se
Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens. Det hindrar även att massan sockrar sig.
SvaraRaderaGillar dig redan på FB - Anna Lundkvist
Har tipsat: http://annastipsblogg.blogspot.com/2010/12/dekorations-kit.html
Glykos annvänds t.ex. när man kokar karameller eller kola, och gör massan smidigare och ser till att den inte "sockrar sig".
SvaraRaderajag gillar på facebook så jag tar 2 lotter!
kristinrobertsson@hotmail.com
Jag tävlar gärna med fyra lotter:
SvaraRadera1) Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.
2. http://myskatt.com/cake/2010/december/jag-tavlar-512.html
3. Gillar: http://www.facebook.com/#!/myskatt
ulrika@myskatt.com
Jag är också med och tävlar, med tre lotter, tror jag det blev!
SvaraRadera1. Kikat inne på Dr Oetker, svarar på frågan nedan.
Glykos, eller glukossirap är druvsocker i flytande form som gör att godis och glass får en bra konsistens, blir lent och inte "sockrar sig". Det används alltså vid tillverkning av glass och godis!
2.Gillar dig på facebook där jag heter Marielle Grahn,
3. Har tipsat om det på min blogg www.caffeconlatte.blogspot.com
Hoppas jag vinner! Grattis till en jättefin blogg!
/Mariielle
Jag vill vara med idag igen!
SvaraRaderaGlykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.
http://bullmammasara.blogg.se/2010/december/tavling-2.html
Jag gillar dej redan på facebook. Så jag är med och tävlar om 2-3 lotter då =)
Jag vill vara med. =)
SvaraRaderaGlykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.
Glykos gör så att inte massan blir smidugare & inte ''sockrar'' sig.
SvaraRaderaLänken i min blogg:http://mizzmodig.bloggplatsen.se/2010/12/05/4082987-bagerskan-ar-i-farten-igen/
Mitt namn på facebook är: Kiia Rebecca Elionora Sjöberg & jag har skrivit en länk till tävlingen där.
Jag gillar redan dig på facebook :)
Min mailadress är: vaffeda@hotmail.com
hejsan jag är gärna med och tävlar med 3 lotter.
SvaraRaderadå jag har bakat sockerpasta senaste veckorna i ett antal olika färger så har jag använt en hel del dr. oetker glykos. Så svaret är : Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola. (och sockerpasta..hehe)
tipsar på fb och gillar bagerskan där. (Linda Fors)
Håller tummarna. mvh lindet
fors_linda@hotmail.com
Glykos hindrar att massan sockrar sig, När men gör godis
SvaraRaderaLänkat på www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar
Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola!
SvaraRadera1 lott.
Trevlig söndag
/Elizabeth
elizabeth_johansson@hotmail.com
1: Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.
SvaraRadera2. http://bullemamman.blogg.se/2010/december/jultavling.html
4. Gillar såklart!! (Lotte Hultgren)
Jag är såklart gärna med :)
SvaraRaderaGlykos används bland till skumgodis, som jag gjorde igår ;)
Mitt namn facebook är Berit Andersson, där finns ofta länkar hit :)
jag gillar dej redan på fb och har rekomenderat massor med vänner till dej :)
Mailadressen är berit63@telia.com
1 lott: det ger en bra konsistens till godis, blir lent och gör så att de inte "sockrar sig".
SvaraRaderafr0stskadad@hotmail.com
Hej!
SvaraRaderaGlykos gör att godis och glass får en smidig konsistens och att det inte sockrar sig. Glykos kallas även för "icing".
Jag gillar "Bagerskan" på FB. (Liselotte Sager) :O)
Mail: lotta_sager@hotmail.com
Heej!
SvaraRaderaTävlar om 4 lotter!
Bloggat om tävlingen, tipsat på fb där ja även gillar bagerskan!
Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.
http://4.bp.blogspot.com/_vDBiFJvxKH0/TPtYLVRZ2yI/AAAAAAAABG0/8z7W-zLjkyw/s1600/lucka%2B5.jpg
http://www.facebook.com/#!/CSve82
Glykos används för att göra extra proffsigt godis, marsipan eller sockermassa, så kallad Icing. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.
SvaraRaderaTipsat:
http://jennyjon.bloggplatsen.se/2010/12/05/4083307-julkalendertavling-vinn-dekorationskit/
Gillar på FB.
jenjonsjoberg@hotmail.com
3 lotter!
Jag är med.
SvaraRaderaGlykos används för att göra extra proffsigt godis, marsipan eller sockermassa, så kallad Icing. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.
emeli_falk@hotmail.com
2 lotter.
SvaraRaderaGlykos hindrar att massan sockrar sig och används tex till sugarpaste, gelegodis, skumgodis osv och gör även att konsistensen blir lenare.
Jag gillar dig på facebook.
MVH
Ms B
1.Glykos gör att glass & godis får en fin och smidig konsistens och att det inte "sockrar sig"
SvaraRadera2. Tipsat om tävlingen på facebook
3. gillar bagerskan - heter Emelie Mathiasson där
3-lotter
Hej, är gärna med och tävlar! Svaret är att glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens :)
SvaraRaderaKram Matilda
matilda-pettersson@hotmail.com
jag skulle vilja vinna med en lått :)
SvaraRadera1. Glykos är bra för att få rätt konstistens på t.ex. julgodiset! Det gör också så att massa inte sockrar sig då du kokar knäck eller kola.
Glykos är en enkel sockerart som gör att godis så som knäcken nu till jul inte sockrar sig. Det gör även att godis och glass får en smidigare konsistens.
SvaraRaderaUlrika Karlsson
millerora@live.se
3 lotter
Blogginlägg:
http://millerora.blogspot.com/2010/12/kanske-har-turen-med-mig.html
Gillar på facebook.
3 lotter_ glukos e toppen då man ska göra egen marchmellows eller ljuvliga gelehjärtan. kanon
SvaraRaderahttp://frokenkok.blogg.se/2010/december/bagerskans-julkalender-2010.html
gillar dig på fb-chanette svensson
frokenkok@hotmail.se
Två lotter, tack!
SvaraRadera1. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.
2. http://evamar.blogg.se/2010/december/dekoration-5-dec.html
Hej,
SvaraRaderaJag vill ha 4 lotter!
1. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens och glykos hindrar också att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.
Min mailadress:
sofi_ekstrom@hotmail.com
2.http://fifis.blogg.se/2010/december/tavlar-hos-bagerskan-512.html
3. Har tipsat om tävlingen
4. Gillar på facebook, Sofi Lindström
Glykos ger godiset en extra smidig konsistens och förhindrar att massan sockrar sig.
SvaraRaderatrasselsudden_(at)hotmail(punkt)com
Jag tävllar med 1 lott!
SvaraRaderaDen förhindrar att massan sockrar sig och så att det får en extra smidig konsistens.
Hälsningar Sandra
santtu_nyberg@hotmail.com
Jag är gärna med. 4 lotter, tack!
SvaraRaderaGlykos ger massan en extra smidig konsistens. Och hindrar att massan sockrar sig..
Länk: http://turkost.blogspot.com/2010/12/dekorations-kit.html.
Tipsat på fb: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001592239917.
Gillar på fb: Carita Turkos.
Carita,
turkost@gmail.com
Jag är gärna med och jag tar TVÅ lotter.
SvaraRaderaGlykos används för att göra extra proffsigt godis, marsipan eller sockermassa, så kallad Icing. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens
Blogglänk
http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/lucka-5-hos-bagerskan.html
Spacegirl_@spray.se
Två lotter till mig.
SvaraRadera1. Jag gillar bagerskan på facebook.
2. Glykos är ett flytande sötningsmedel som gör att godis och bakverk får en bra och smidig konsistens, dessutom kan det underlätta knäck och kola kokning eftersom det hjälper massan att inte sockra sig.
Mail: Pleu_@hotmail.com
4st lotter tävlar jag med =)
SvaraRadera1. Glykos är ett slags sötningsmedel som man använder i bakverk och dyl för att få smidig konsistens. Även vid t.ex. knäckkokning för att smeten inte skall sockra sig.
2. Har skickat mail till 5vänner plus dig.
3. Har tipsat om tävlingen på facebook, och länkat hit.
4. Gillar Bagerskan på facebook.
mailadress: fia_hia@hotmail.com
Jag provar turen igen, det här var ju skoj!
SvaraRadera1 lott.
Glykos hindrar att massan sockrar sig, tex när man kokar kola.
/Lina (lina@settern.se)
Hej! Är gärna med och tävlar, 2 lotter, glykos gör att godis och glass får extra smidig konsistens har länkat http://liselottess.blogspot.com/2010/12/dekorationskit-5-dec.html Mvh liselotte.202andersson@telia.com
SvaraRaderaglykos glukossirap gör ex knäcken smidig och hindrar att det sockrar sig 3 lotter har dig på bloggen facebook och har surfat runt bland alla fina och smarriga produkter på dr oetker
SvaraRaderaHej jag har uppfyllt samtliga fyra punkter och här kommer svaret:
SvaraRaderaGlykos gör så att godis och glass får en extra smidig konsistens. Det hindrar även att massan sockrar sig.
Antar att jag då har fyra lotter.
Mvh Anneli med www.kakformar.se
Erika Björklund, bakgladje@gmail.com, 2 lotter.
SvaraRaderaJag gillar Bagerskan på facebook.
SVAR: Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.
Glykos är bra för att få rätt konsistens på ex godis.
SvaraRaderaLänkat har jag gjort här
http://molnboanna.blogg.se/2010/december/lucka-5-hos-bagerskan-512-midnatt.html
Jag gillar bagerskan på FB heter Anna Karlsson
Har även tipsat om den på min FB
http://www.facebook.com/edtannk
Hej!
SvaraRaderaJag vill gärna vara med och tävla. Glukos gör att glass och godis behåller en smidig konsistens.
Här är mitt blogginlägg:
http://hanna.fornhem.se/?p=4203
Må gott!
Hej, glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.
SvaraRaderaDeltar med 1 lott.
Hälsningar Pia
bakformen@gmail.com
E med och tävlar med 2 lotter :)
SvaraRaderaGlykol gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.
Gillar Bagerskan på facebook.
/Maria Engström
maria0978@hotmail.com
Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens och hindrar även att massan sockrar sig.
SvaraRaderaHälsningar
Linda-Marie bergengren
lindamarie.bergengren@tele2.se
Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens. Det hindrar även att massan sockrar sig.
SvaraRaderaHej! Jag är självklart med och tar två lotter då jag tipsar här: http://villduvinna.blogg.se/2010/december/lucka-5-hos-bagerskan-512-midnatt.html
SvaraRaderaRätt svar är att glykos hindrar att massan sockrar sig och istället får en extra smidig konsistens och är jättebra exempelvis vid knäck och kolatillverkning
Hoppas på tur!
Mattias, mr22ga@hotmail.com
Är gärna med och tävlar. Glykos ger bla godis och glass en smidig konsistens och gör så att massan inte "sockrar sig".
SvaraRaderagustavssonanneli@hotmail.com
Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola. Och jag använder den när jag gör glass för att få den ännu krämigare.
SvaraRaderaTar tre lotter, gillar dig på facebook och har tipsat om din tävling på facebook, Linda Linde
Glykos hindrar att massan sockrar sig, och ger godis och glass extra smidig konsistens.
SvaraRaderaJag gillar dig även på facebook, så två lotter :)
beatrice.sigfridsson@hotmail.com
Jag är med och tävlar.
SvaraRadera1 lott: Glykos hindrar att massan sockrar sig, ex. när man kokar knäck och kola.
2 lotter: http://lindbergmasalin.blogg.se/linda/2010/december/bagerskan.html
3 lotter: Tipsat på Fb, http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=662807199, Linda Lindberg
4 lotter: Gillar på fb, Linda Lindberg
/Linda
linda_lindberg@hotmail.com
Hej!
SvaraRaderaJag är jättegärna med och tävlar om 3 stycken lotter!!
Jag har tipsat här:http://thowe.blogg.se/tavlingar/2010/december/lucka-5-hos-bagerskan-512-midnatt.html
Rätt svar på din fråga är: Glykos används för att göra extra proffsigt godis, marsipan eller sockermassa, så kallad Icing. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.
Jag gillar på facebook - thowe strand
Nu håller vi tummarna för en vinst!!
// thowe
thowe.strand@hotmail.com
thowe.blogg.se
Jag vill vara med, med 4 lotter!
SvaraRadera1.Glykos hindrar att massan sockrar sig och ger en smidig konsitens på godis o bakverk.
2.http://sockertussen.blogspot.com/2010/12/jag-tavlar.html
3. Done, http://www.facebook.com/Beiibi
4. Du är gillad =D
Heihei:)
SvaraRadera2 lodd på meg:)
1. Glykos är bra för att få rätt konstistens på t.ex. julgodiset! Det gör också så att massa inte sockrar sig då du kokar knäck eller kola.
klem fra siv anita, swimzy
siv_anita_pet@yahoo.no
jag är med o tävlar!
SvaraRaderaglykos används för att få bra konsistens på julgodis eller för att inte kolasmeten ska sockra sig.
gillar på fb: Ella Mohlin
tipsar på fb också... =)
ella.mohlin@hotmail.com
Jag är gärna med!
SvaraRaderaGlykos används för att göra extra proffsigt godis, marsipan eller sockermassa, så kallad Icing. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.
glykos används till att få en bra konsistens på julgodiset bl a hindra kolan från att sockra sig.
SvaraRaderagillar på fb: Ella Mohlin
har även tipsat på fb... =)
ella.mohlin@hotmail.com