söndag 5 december 2010

Bagerskans julkalender – lucka 5

Senast överförda2
Jag tävlar om ett dekorations-kit
från Dr. Oetker i Bagerskan julkalender.
Var med och tävla här du också!

Den femte luckan i Bagerskans julkalender innehåller ett dekorations-kit från Dr. Oetker, perfekt att använda till dekorering av pepparkakor, bullar eller varför inte cupcakes!?


Reglerna är enkla och alla kan vara med!


För att ha en chans att vinna!
Lott 1: Besök Dr. Oetker och kolla runt bland deras produkter, det finns mycket; strössel, marsipan, tårtfyllningar m.m. men vad exakt är glykos?

Lämna en kommentar med namn, mailadress, antal lotter och berätta vad glykos är bra till!
Lott 2: Kopiera bilden och den kursiva texten, tipsa om tävlingen i din blogg och lämna länken i kommentaren eller maila 5 vänner med en kopia till mig (karin@bagerskan.se)
Lott 3:
Tipsa om tävlingen på facebook och länka hit, lämna sedan ditt facebooknamn/profillänk i kommentaren.
Lott 4:
Gilla Bagerskan på facebook.

Ni får själva välja hur många lotter ni vill ha och sammanlagt kan ni få 4 stycken. Tävlingen avslutas vid midnatt, vinnaren presenteras under morgondagen!
Lycka till!!

Kram Karin

Denna lucka är nu stängd och tävlingen är avslutad.

55 kommentarer:

  1. Jag vill vara med, med fyra lotter!

    1. Glykos är bra för att få rätt konstistens på t.ex. julgodiset! Det gör också så att massa inte sockrar sig då du kokar knäck eller kola.

    2. http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/bagerskan-5-december.html

    3. Min profillänk: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1692517040

    4. Gillar på facebook, heter Annika Nilsson där.

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  2. Jag vill vara med. :)
    Glykos används för att göra extra proffsigt godis. Det gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.

    Jag har också länkat:
    http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavling-dekorations-kit-512.html

    Och gillar på facebook.

    Hoppas på tur!
    creyla@live.se

    SvaraRadera
  3. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens. Det hindrar även att massan sockrar sig.

    Gillar dig redan på FB - Anna Lundkvist

    Har tipsat: http://annastipsblogg.blogspot.com/2010/12/dekorations-kit.html

    SvaraRadera
  4. Glykos annvänds t.ex. när man kokar karameller eller kola, och gör massan smidigare och ser till att den inte "sockrar sig".

    jag gillar på facebook så jag tar 2 lotter!

    kristinrobertsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Jag tävlar gärna med fyra lotter:

    1) Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.

    2. http://myskatt.com/cake/2010/december/jag-tavlar-512.html

    3. Gillar: http://www.facebook.com/#!/myskatt

    ulrika@myskatt.com

    SvaraRadera
  6. Jag är också med och tävlar, med tre lotter, tror jag det blev!

    1. Kikat inne på Dr Oetker, svarar på frågan nedan.
    Glykos, eller glukossirap är druvsocker i flytande form som gör att godis och glass får en bra konsistens, blir lent och inte "sockrar sig". Det används alltså vid tillverkning av glass och godis!

    2.Gillar dig på facebook där jag heter Marielle Grahn,

    3. Har tipsat om det på min blogg www.caffeconlatte.blogspot.com

    Hoppas jag vinner! Grattis till en jättefin blogg!

    /Mariielle

    SvaraRadera
  7. Jag vill vara med idag igen!
    Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.

    http://bullmammasara.blogg.se/2010/december/tavling-2.html

    Jag gillar dej redan på facebook. Så jag är med och tävlar om 2-3 lotter då =)

    SvaraRadera
  8. Jag vill vara med. =)
    Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.

    SvaraRadera
  9. Glykos gör så att inte massan blir smidugare & inte ''sockrar'' sig.

    Länken i min blogg:http://mizzmodig.bloggplatsen.se/2010/12/05/4082987-bagerskan-ar-i-farten-igen/

    Mitt namn på facebook är: Kiia Rebecca Elionora Sjöberg & jag har skrivit en länk till tävlingen där.

    Jag gillar redan dig på facebook :)

    Min mailadress är: vaffeda@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. hejsan jag är gärna med och tävlar med 3 lotter.

    då jag har bakat sockerpasta senaste veckorna i ett antal olika färger så har jag använt en hel del dr. oetker glykos. Så svaret är : Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola. (och sockerpasta..hehe)

    tipsar på fb och gillar bagerskan där. (Linda Fors)

    Håller tummarna. mvh lindet
    fors_linda@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. Glykos hindrar att massan sockrar sig, När men gör godis
    Länkat på www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar

    SvaraRadera
  12. elizabeth johansson5 december 2010 kl. 09:12

    Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola!

    1 lott.

    Trevlig söndag
    /Elizabeth
    elizabeth_johansson@hotmail.com

    SvaraRadera
  13. 1: Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.

    2. http://bullemamman.blogg.se/2010/december/jultavling.html

    4. Gillar såklart!! (Lotte Hultgren)

    SvaraRadera
  14. Jag är såklart gärna med :)

    Glykos används bland till skumgodis, som jag gjorde igår ;)

    Mitt namn facebook är Berit Andersson, där finns ofta länkar hit :)

    jag gillar dej redan på fb och har rekomenderat massor med vänner till dej :)


    Mailadressen är berit63@telia.com

    SvaraRadera
  15. 1 lott: det ger en bra konsistens till godis, blir lent och gör så att de inte "sockrar sig".


    fr0stskadad@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. Hej!

    Glykos gör att godis och glass får en smidig konsistens och att det inte sockrar sig. Glykos kallas även för "icing".

    Jag gillar "Bagerskan" på FB. (Liselotte Sager) :O)

    Mail: lotta_sager@hotmail.com

    SvaraRadera
  17. Heej!

    Tävlar om 4 lotter!
    Bloggat om tävlingen, tipsat på fb där ja även gillar bagerskan!

    Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.

    http://4.bp.blogspot.com/_vDBiFJvxKH0/TPtYLVRZ2yI/AAAAAAAABG0/8z7W-zLjkyw/s1600/lucka%2B5.jpg

    http://www.facebook.com/#!/CSve82

    SvaraRadera
  18. Glykos används för att göra extra proffsigt godis, marsipan eller sockermassa, så kallad Icing. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.

    Tipsat:
    http://jennyjon.bloggplatsen.se/2010/12/05/4083307-julkalendertavling-vinn-dekorationskit/

    Gillar på FB.

    jenjonsjoberg@hotmail.com

    3 lotter!

    SvaraRadera
  19. Jag är med.

    Glykos används för att göra extra proffsigt godis, marsipan eller sockermassa, så kallad Icing. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.

    emeli_falk@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. 2 lotter.
    Glykos hindrar att massan sockrar sig och används tex till sugarpaste, gelegodis, skumgodis osv och gör även att konsistensen blir lenare.
    Jag gillar dig på facebook.

    MVH
    Ms B

    SvaraRadera
  21. 1.Glykos gör att glass & godis får en fin och smidig konsistens och att det inte "sockrar sig"

    2. Tipsat om tävlingen på facebook

    3. gillar bagerskan - heter Emelie Mathiasson där

    3-lotter

    SvaraRadera
  22. Hej, är gärna med och tävlar! Svaret är att glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens :)

    Kram Matilda
    matilda-pettersson@hotmail.com

    SvaraRadera
  23. jag skulle vilja vinna med en lått :)

    1. Glykos är bra för att få rätt konstistens på t.ex. julgodiset! Det gör också så att massa inte sockrar sig då du kokar knäck eller kola.

    SvaraRadera
  24. Glykos är en enkel sockerart som gör att godis så som knäcken nu till jul inte sockrar sig. Det gör även att godis och glass får en smidigare konsistens.

    Ulrika Karlsson
    millerora@live.se
    3 lotter

    Blogginlägg:
    http://millerora.blogspot.com/2010/12/kanske-har-turen-med-mig.html

    Gillar på facebook.

    SvaraRadera
  25. 3 lotter_ glukos e toppen då man ska göra egen marchmellows eller ljuvliga gelehjärtan. kanon

    http://frokenkok.blogg.se/2010/december/bagerskans-julkalender-2010.html

    gillar dig på fb-chanette svensson

    frokenkok@hotmail.se

    SvaraRadera
  26. Två lotter, tack!

    1. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.

    2. http://evamar.blogg.se/2010/december/dekoration-5-dec.html

    SvaraRadera
  27. Hej,

    Jag vill ha 4 lotter!

    1. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens och glykos hindrar också att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.

    Min mailadress:
    sofi_ekstrom@hotmail.com

    2.http://fifis.blogg.se/2010/december/tavlar-hos-bagerskan-512.html

    3. Har tipsat om tävlingen

    4. Gillar på facebook, Sofi Lindström

    SvaraRadera
  28. Glykos ger godiset en extra smidig konsistens och förhindrar att massan sockrar sig.
    trasselsudden_(at)hotmail(punkt)com

    SvaraRadera
  29. Jag tävllar med 1 lott!

    Den förhindrar att massan sockrar sig och så att det får en extra smidig konsistens.

    Hälsningar Sandra
    santtu_nyberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  30. Jag är gärna med. 4 lotter, tack!

    Glykos ger massan en extra smidig konsistens. Och hindrar att massan sockrar sig..

    Länk: http://turkost.blogspot.com/2010/12/dekorations-kit.html.
    Tipsat på fb: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001592239917.
    Gillar på fb: Carita Turkos.


    Carita,
    turkost@gmail.com

    SvaraRadera
  31. Jag är gärna med och jag tar TVÅ lotter.
    Glykos används för att göra extra proffsigt godis, marsipan eller sockermassa, så kallad Icing. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens

    Blogglänk
    http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/lucka-5-hos-bagerskan.html

    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  32. Två lotter till mig.

    1. Jag gillar bagerskan på facebook.

    2. Glykos är ett flytande sötningsmedel som gör att godis och bakverk får en bra och smidig konsistens, dessutom kan det underlätta knäck och kola kokning eftersom det hjälper massan att inte sockra sig.

    Mail: Pleu_@hotmail.com

    SvaraRadera
  33. 4st lotter tävlar jag med =)

    1. Glykos är ett slags sötningsmedel som man använder i bakverk och dyl för att få smidig konsistens. Även vid t.ex. knäckkokning för att smeten inte skall sockra sig.

    2. Har skickat mail till 5vänner plus dig.

    3. Har tipsat om tävlingen på facebook, och länkat hit.

    4. Gillar Bagerskan på facebook.

    mailadress: fia_hia@hotmail.com

    SvaraRadera
  34. Jag provar turen igen, det här var ju skoj!

    1 lott.
    Glykos hindrar att massan sockrar sig, tex när man kokar kola.
    /Lina (lina@settern.se)

    SvaraRadera
  35. Hej! Är gärna med och tävlar, 2 lotter, glykos gör att godis och glass får extra smidig konsistens har länkat http://liselottess.blogspot.com/2010/12/dekorationskit-5-dec.html Mvh liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  36. glykos glukossirap gör ex knäcken smidig och hindrar att det sockrar sig 3 lotter har dig på bloggen facebook och har surfat runt bland alla fina och smarriga produkter på dr oetker

    SvaraRadera
  37. Hej jag har uppfyllt samtliga fyra punkter och här kommer svaret:
    Glykos gör så att godis och glass får en extra smidig konsistens. Det hindrar även att massan sockrar sig.
    Antar att jag då har fyra lotter.
    Mvh Anneli med www.kakformar.se

    SvaraRadera
  38. Erika Björklund, bakgladje@gmail.com, 2 lotter.

    Jag gillar Bagerskan på facebook.

    SVAR: Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.

    SvaraRadera
  39. Glykos är bra för att få rätt konsistens på ex godis.

    Länkat har jag gjort här

    http://molnboanna.blogg.se/2010/december/lucka-5-hos-bagerskan-512-midnatt.html

    Jag gillar bagerskan på FB heter Anna Karlsson

    Har även tipsat om den på min FB
    http://www.facebook.com/edtannk

    SvaraRadera
  40. Hej!

    Jag vill gärna vara med och tävla. Glukos gör att glass och godis behåller en smidig konsistens.

    Här är mitt blogginlägg:
    http://hanna.fornhem.se/?p=4203

    Må gott!

    SvaraRadera
  41. Hej, glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola.

    Deltar med 1 lott.

    Hälsningar Pia
    bakformen@gmail.com

    SvaraRadera
  42. E med och tävlar med 2 lotter :)

    Glykol gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.

    Gillar Bagerskan på facebook.

    /Maria Engström
    maria0978@hotmail.com

    SvaraRadera
  43. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens och hindrar även att massan sockrar sig.

    Hälsningar
    Linda-Marie bergengren

    lindamarie.bergengren@tele2.se

    SvaraRadera
  44. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens. Det hindrar även att massan sockrar sig.

    SvaraRadera
  45. Hej! Jag är självklart med och tar två lotter då jag tipsar här: http://villduvinna.blogg.se/2010/december/lucka-5-hos-bagerskan-512-midnatt.html

    Rätt svar är att glykos hindrar att massan sockrar sig och istället får en extra smidig konsistens och är jättebra exempelvis vid knäck och kolatillverkning

    Hoppas på tur!
    Mattias, mr22ga@hotmail.com

    SvaraRadera
  46. Är gärna med och tävlar. Glykos ger bla godis och glass en smidig konsistens och gör så att massan inte "sockrar sig".
    gustavssonanneli@hotmail.com

    SvaraRadera
  47. Glykos hindrar att massan sockrar sig, exempelvis när man kokar knäck och kola. Och jag använder den när jag gör glass för att få den ännu krämigare.

    Tar tre lotter, gillar dig på facebook och har tipsat om din tävling på facebook, Linda Linde

    SvaraRadera
  48. Glykos hindrar att massan sockrar sig, och ger godis och glass extra smidig konsistens.

    Jag gillar dig även på facebook, så två lotter :)

    beatrice.sigfridsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  49. Jag är med och tävlar.

    1 lott: Glykos hindrar att massan sockrar sig, ex. när man kokar knäck och kola.

    2 lotter: http://lindbergmasalin.blogg.se/linda/2010/december/bagerskan.html

    3 lotter: Tipsat på Fb, http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=662807199, Linda Lindberg

    4 lotter: Gillar på fb, Linda Lindberg

    /Linda
    linda_lindberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  50. Hej!

    Jag är jättegärna med och tävlar om 3 stycken lotter!!

    Jag har tipsat här:http://thowe.blogg.se/tavlingar/2010/december/lucka-5-hos-bagerskan-512-midnatt.html


    Rätt svar på din fråga är: Glykos används för att göra extra proffsigt godis, marsipan eller sockermassa, så kallad Icing. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.


    Jag gillar på facebook - thowe strand

    Nu håller vi tummarna för en vinst!!

    // thowe
    thowe.strand@hotmail.com
    thowe.blogg.se

    SvaraRadera
  51. Jag vill vara med, med 4 lotter!

    1.Glykos hindrar att massan sockrar sig och ger en smidig konsitens på godis o bakverk.

    2.http://sockertussen.blogspot.com/2010/12/jag-tavlar.html

    3. Done, http://www.facebook.com/Beiibi

    4. Du är gillad =D

    SvaraRadera
  52. Heihei:)
    2 lodd på meg:)

    1. Glykos är bra för att få rätt konstistens på t.ex. julgodiset! Det gör också så att massa inte sockrar sig då du kokar knäck eller kola.

    klem fra siv anita, swimzy
    siv_anita_pet@yahoo.no

    SvaraRadera
  53. jag är med o tävlar!

    glykos används för att få bra konsistens på julgodis eller för att inte kolasmeten ska sockra sig.

    gillar på fb: Ella Mohlin

    tipsar på fb också... =)

    ella.mohlin@hotmail.com

    SvaraRadera
  54. Jag är gärna med!

    Glykos används för att göra extra proffsigt godis, marsipan eller sockermassa, så kallad Icing. Glykos gör att godis och glass får en extra smidig konsistens.

    SvaraRadera
  55. glykos används till att få en bra konsistens på julgodiset bl a hindra kolan från att sockra sig.

    gillar på fb: Ella Mohlin

    har även tipsat på fb... =)

    ella.mohlin@hotmail.com

    SvaraRadera