sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 10 februari 2010

Bountymousse

Det fungerade finfint att göra mousse på Bounty, dock var det litet pilligt att skala av all choklad. Men skam den som ger sig! *ler*


5 paket, totalt 10 små bitar Bounty
3 dl grädde

Skala av chokladen och dela kokosbitarna i mindre bitar.
Värm grädden och lägg i bitarna, låt smälta helt utan att koka grädden.
Låt stå kallt över natten och vispa sen till tjock grädde.

Stort tack Mars för all Bounty!

Kram Karin

Share/Bookmark

10 kommentarer:

  1. Vilken härlig blogg du har har fått många bra tips här. Du ligger på min blogg under bloggar jag ofta läser. Eftersom jag själv tycker om att baka så är det alltid lika kul att kolla på din blogg.

    //Kram Gunilla

    SvaraRadera
  2. Nu har jag valt ut de sex finalisterna i veckans blogg. Titta gärna in och rösta på din favorit. (Man röstar i högerspalten)

    http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2010/02/veckans-blogg-rosta-i-hogerspalten.html

    Om du inte blev utvald så är du välkommen att anmäla dig igen i det inlägget till nästa "Veckans blogg"...

    Ha det bäst!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Till dig och din fina blogg =)
    http://pennysrecept.blogspot.com/2010/02/awardjippi.html
    Jag är här då och då, men dålig på att kommentera bara ;)

    SvaraRadera
  4. Vilken fin blogg du har! Titta gärna in min med om du har tid :)

    SvaraRadera
  5. Hej! Vilken rolig blogg du har! Jag håller själv på med att starta upp en bakblogg. Du får gärna titta in hos mig! Måste testa denna bountymousse. Det låter supergott! :)
    Vilken mörk skog bor du i? Jag bor också i en skog i Småland.

    SvaraRadera
  6. Måste bara säga att du har en underbar blogg! Tittar ofta in...
    Jag funderade på den här bounty-moussen... Tror du eller vet du att de inte funkar med chokladen runt? Det är ju gott med den på själva biten då kanske de kan va gott i moussen mä... :)

    SvaraRadera
  7. Min omedelbara reaktion är att göra egen bounty, så slipper man problemet med att få bort chokladen! Gjorde sådana för ett tag sedan, om du är intresserad. Blir helt klart billigare också, om man nu inte har ett som du stort förråd av bounty från början.

    SvaraRadera
  8. Nu får du in o kolla min tårta haha TACK för tipsen

    SvaraRadera
  9. Tacak för komplimangen, ÄR nybörjare, har aldrig gjort täckta tårtor m rosor och grejer... men det gick väl bra.. var inte nöjd, men man får träna sig=)

    SvaraRadera