Kladdkaka med marsmallows
ugn ca 175 grader
100g smör
2 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
3/4 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
marsmallows
Smält smöret och låt det svalna. Blanda alla torra varor i en bunke. Häll i det smälta smöret och rör om till en jämn smet. Knäck i äggen och rör om.
Pensla o bröa en kakform (24cm) och lägg bakplåtspapper i botten. Häll i smeten. Tryck ner bitar av marsmallows i smeten.
Grädda i 15 - 20 min, den ska vara kladdig när du känner efter! Låt gärna stå svalt, ännu bättre över natten.
Nästa gång ska jag blanda ner marsmallowsen i smeten, blir nog ännu godare!
Kram Karin
Det ser mycket gott ut! :-)
SvaraRaderaJag gillar din nya stil på sidan, Karin! Ser extra proffsigt ut!
KRAMAR
Hade jag vatt som du hade jag smält ner choklad i kakan tillsammans med smöret..älskar kladdkakor, bakat alla dess varianter alldeles för ofta (därför man ser ut som man gör haha) och testa använda minimarsmallows!! sidan är jättefin nu=)
SvaraRaderaKram