Som "straff" för att jag slutar tidigare blev jag satt att göra chokladbollar, detta underbara evighetsjobb!
Degen är färdig och allt är förberett, bara att börja väga och rulla!
En plåt är redan fylld och degen tar aldrig slut... *suck*
Äntligen färdig, totalt 153 chokladbollar!
Nej, nu är det dags för en ofrivillig men ack så förtjänad och behövlig ledighet! På måndag är det dags för praktisering igen och då är vi två praktikanter. En tjej från gymnasieutbildningen Hotell & Restaurang i Kalmar och kommer under en vecka praktisera hos oss, det kommer bli trångt i bageriet! *ler*
Må så gott, kram Karin
Kul att följa din praktik - att se hur det går till på ett riktigt bageri... Förstår att det känns tröttsamt att rulla så mycket chokladbollar...
SvaraRaderaTack! Du menar den stora? Jag tog ut den med ett stort pepparkaksmått, lät torka ett par dagar på plastfolie och lyfte sedan över på tårtan. Hoppas det är svar på din fråga :)
SvaraRaderaOj så gott det ser ut! Ha en jätte skön helg! Kram Daniella - BakeCake
SvaraRaderaHaha! Det ser verkligen jätteroligt ut med den där bauta-högen. :}
SvaraRaderaDu är duktig, Karin!
Kramar från mig
Herregud, kan förstå att det kändes som en evighet att rulla alla de bullarna. Tycker det räcker när man bakar en vanlig sats hemma...
SvaraRadera