Jag fick idag även äran att för första gången pröva på att skriva med choklad, något som inte direkt är lätt utan snarare skitsvårt. (tycker jag iallafall) Dels ska man få till ett bra grepp om struten, som ska vara vikt på det rätta sättet så att chokladen inte smiter ut i fel ända, så att det går lätt att skriva. Sen ska man helst skriva snyggt, prydligt och förstås läsbart utan att vara skakig på hand. Som sagt, inte det lättaste!
För att vara första gången är det klart godkänt,
eller vad säger ni?
(Det är inte en åtta utan två ringar)
Kram Karin
eller vad säger ni?
(Det är inte en åtta utan två ringar)
Kram Karin
Skrivstil e ju ganska bra med d e mest tårtan som ser lite sådär ut! Vad e d för gelé du har på hallonen?
SvaraRaderaRobert
Hej Robert!
SvaraRaderaJag har bara gjort själva skylten, tårtan är gjord av Malin som jobbar på bageriet. Det är en sk. My-tårta. Exakt vilken sorts gelé det är vet jag inte, men man blandar gelé med en sorts syra vilket gör att gelén stelnar jättefort och det blir lätt klumpar.
Kram Karin
jag har heller inte fått någon inbjudan.. :/
SvaraRadera