Per bunke
2 dl socker
1 dl mjöl
2 ägg
100 g smält smör
1 dl kakao respektive 1 dl snabbmarsan pulver
Blanda de torra varorna och knäck sedan i äggen, rör om väl. Häll sedan i det smälta smöret och rör om till en jämn smet.
Lägg/häll smeten i var sin ända av formen tills de möter varandra. Rör sedan med en kniv eller liknande runt tills du kommer till mitten eller eget snyggt mönster.
Bakas i mitten av ugnen i ca 15 minuter, eller tills lagom kladdig, i ca 200 grader.
Njut!
Kram Karin
Mmmm...
SvaraRaderaOj, vad jag blev sugen.
Ser ju, som vanligt, supergott ut! Jag gillar när kladdkakor är jättekladdiga, nästan som varm smet med en lite fastare yta bara...
SvaraRaderaooo, måste jag prova.
SvaraRaderaKram Ulrika
Ser jättegott ut. Nu blev jag sugen på choklad :)
SvaraRaderaDe se super gott ut!!
SvaraRaderaHej Karin!
SvaraRaderaDet där ser smarrigt ut =)
Har en tävling på min blogg där man nu kan vinna något som gör att man känner sig lite extra tjusig när man bakar/lagar mat. Spana här: http://sockerrus.wordpress.com/2010/07/09/tavling-satt-guldkant-pa-vardagen/
Ha det gott! =)
/Lisa - Sockerrus
Nu har jag provat denna, hade tänkt bjuda hit mina föräldrar imorgon(gjorde 1 stor pajform av den)men nu är den slut:-). Kan bara säga Dundersucce här hemma!Tackar för receptet får göra en ny.
SvaraRaderaKram Ulrika