söndag 26 september 2010

Dubbelt upp

Idag bakade jag de Chocolate Chip Cookies jag gjorde igår igen, men denna gången valde jag att bre frosting på en av kakorna och göra “dubbelmackor”. Då jag hade ont om tid valde jag att använda Grays Choklad frosting men har man inte den hemma funkar det bra med chokladsmörkräm eller varför inte chokladkräm!

Bre på ett tjockt lager frosting/kräm på kakans baksida och sätt dit en kaka ovan på. För att jämna ut krämen är tipset att vrida ovan-kakan ett varv! Fortsätt tills kakorna är slut…

Vill man lyxa till det ännu mer kan man doppa halva kakan i smält choklad!

Kram Karin

Färdigbakade kakor... bre på frosting/smörkräm... ett tjockt lager...! På med en kaka och vrid ett varv... Monterad å klar En hel drös kakor
Gott! En perfekt gå-bort-present!

5 kommentarer:

  1. Ja men en sån skulle jag med lätthet kunna äta upp! :D

    SvaraRadera
  2. Cookies är alltid gott, skall baka en ny omgång till sambon i veckan som kommer hade jag tänkt

    SvaraRadera
  3. Dom såg väldigt goda ut, jag gjorde också cookies i helgen och använde mig av Leilas recept men mina blev inte alls så fina som dina. Dom smetade liksom ut alldeles för mycket och blev mörka i kanterna. Hmm.. får öva öva öva.

    SvaraRadera
  4. Oj, nu blev jag riktigt sugen på coockies! Jag har en stor påse chocolate chips i skafferiet som jag tror jag ska använda upp nu! ;)

    SvaraRadera