Jag har även prövat ett nytt recept som jag hoppas funkar bra, smeten var god iallafall! *ler* Grundstommen på receptet kommer ifrån Kladdkakor.se som jag sen vidareutvecklat till mitt egna. Hoppas det blir gott!
Kladdkaka med mjölkchoklad & Bailys
150g smör
150g mjölkchoklad
4 ägg
2 dl socker
4 msk ljus sirap
3 dl vetemjöl
3 krm salt
2 krm bakpulver
4 msk Bailys (ev. mer eller mindre beroende på smak)
Vispa ägg och socker vitt å pösigt. Smält choklad o smör i ett vattenbad, rör ner i äggblandningen, tillsätt sirap. Blanda ihop de torra varorna och rör ner i smeten, tillsätt Bailysen.
Häll smeten i en smord form och grädda i ca 180 grader i ca 20 minuter tills kanterna är genombakade men kladdig i mitten. Mums!
Återkommer snart med resultatet av mitt tredje försök!
Kram Karin

men mums!!!! kladdkaka med bailys smak!!! kan inte bli annat än gott! :)
SvaraRaderaHåller med susanna... Detta ska provas
SvaraRadera