Idag har vi ägnat halva dagen åt vetebröd i konstens alla former men det inlägget får ni vänta på tills imorgon, varken hinner eller orkar skriva det inlägget just nu tyvärr. Trött, fryser som en bäver (vi eldar med sur ved, inget att rekommendera) och behöver plugga till morgondagens prov i Hygienkunskap.
Istället visar jag här lite bilder på de underbart söta små cupcaksen jag bakade idag, citron/hallon-cupcakes med hallonfrosting! Då jag just nu jobbar hårt på att inte äta socker så bad jag min kära klasskamrat Anna att provsmaka smeten för att se hur mycket citronsaft som var lagom. Och snäll som hon är smakade hon och gav mig därigenom viktiga tips om när smeten var perfekt! Funderar på att anställa henne som min personliga provsmakerska, som betalning får hon äta hur mycket smet hon vill. Bra va? *ler*
Då recept-boken ligger i bilen *suck* så får ni snällt vänta på även det, måste prioritera mina studier istället. Ni vill väl inte att jag ska få Icke godkänt på provet imorgon?!? *ler*
Så njut av bilderna så länge så hörs vi imorgon igen med betydligt mer innehållsrika inlägg med recept och fina bilder!
Kram Karin
Dom ser fantastiskt goda ut, jag kan smaka dom helt gratis!! *LER*
SvaraRaderaHåller tummen inför provet imorgon!!
Mvh Milla
Vilka mumsiga cupcakes, perfekt med en personlig provsmakerska :-)
SvaraRaderaSmart med någon som provsmakar åt en! =)
SvaraRaderaVilka tjusiga cupcakes! På håll såg det nästan ut som du pritsat rosor på dom. Jättefina iaf!
Vilka otroligt söta cupcakes :)
SvaraRaderaHejsan! De ser fina ut.. vilken tyll använder du? =)
SvaraRadera/ Thilda
Jag har testat frostingen men den blev alldeles rinnande trots att jag hade i exakt den mängd av allt i ditt recept. Vad kan det bero på? Jag testade att ställa in den i kylen, blandade i mer florsocker men den blev inte bra. Konsistensen är som sagt alldeles rinnande. Tacksam för tips!
SvaraRadera/Sari