onsdag 11 maj 2011

Smått & gott från praktiken

Dessa sex veckor har verkligen gått superfort och jag är nu inne på sista veckan, bara 3 dagar kvar sen är det slut på detta roliga. Det har verkligen varit en lärorik och intressant praktik-period med mång olika saker att göra, allt från surdegsbröd till praliner.

Men än är det inte över, som sagt, några dagar kvar…! Förra veckan blev kortare än beräknat då sonen blev magsjuk och jag var hemma halva veckan. Tråkigt men så är livet med småbarn. Jag hann dock göra flera tryfflar och är numera ganska duktig på italiensk maräng. Denna veckan har jag hittills fyllt praliner, gjort olika sorters chokladmousse, kokat rabarberkompott, rullat chokladbollar och '”kluttat” maränger. Jag trivs otroligt bra här, skulle gärna fortsatt i några veckor till för min handledare Jon är otroligt duktig och har massor med kunskap inom konditori. Han har bland annat haft Conrad Tyrsén, årets konditor 2009 som elev.

Här nedan ser ni lite blandade bilder på olika saker vi gjort under de senaste dagarna.
Massor med godsaker!

Kram Karin

DSC07024 DSC07025DSC07026 DSC07028

DSC07035 DSC07036

DSC07040 DSC07041DSC07044 DSC07043DSC07045 DSC07046

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar