Denna veckan valde jag Chanette´s utmaning – att baka något annorlunda med Bailys. Då jag hade tårtbotten över från dotterns födelsedagstårtor så valde jag att göra cakepops smaksatta med Bailys. Till 200 g tårtbotten hade jag i 2 msk Bailys (knappa 3,5 ml per pops), relativt barnsäkert bakverk.
Till själva cakepopsen så valde jag att använda den söta lilla cupcake-formen jag hittat hos B’s skafferi. Enkel att använda och små söta muffins blev det. Viktigt är att degen är lagom kletig, ta hellre för mycket deg så att den pressas ut och tryck ihop rejält. Öppna försiktigt och pilla loss den lilla cupcak-popsen. Den fula kanten går lätt att trycka bort med försiktig hand.
Popsen står nu i kylen i väntan på själva slutdekoreringen, vilken jag inte riktigt orkar med just nu men kanske senare i eftermiddag eller imorgon. Mer om det i ett senare inlägg!
Kram Karin
Mums!!
SvaraRaderaVäntar spänt på slutresultatet! Har själv köpt hem en sådan form, får se när den ska provas :)
SvaraRaderadessa hade min baileys galna pappa ätit upp alla på 2 sek hi hi
SvaraRadera