sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 11 september 2012

Mangosmörkräm

Den härligt friska och goda smörkräm kan man ha till nästan allt, mellan tårtbottnar, på cupcakes, i macroner. Ja bara fantasin som kan stoppa dig…!

Mangosmörkräm
(Räcker till att fylla en regnbågstårta, fylla ca 25 macroner eller spackla en tårta)

150 g mjukt smör
6 – 8 dl florsocker
1 mogen mango/frusen mango

Skala och skär loss mango från dess kärna. Mixa mango-köttet till en fin puré.
Vispa smöret vitt och fluffigt. Häll i en dl florsocker i taget tills du får en bra konsistens. Blanda i ca 6 msk av purén, smaka av och ha ev. i mer. Skulle smörkrämen skära sig så ha i lite mer florsocker.

Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar