lördag 4 april 2015

Hönan Agda – en annorlunda påskdrink!


Canon 054

Jag är inte mycket för sprit & alkohol och definitivt ingen stordrickare men ibland kan det vara gott med ett glas vin eller en god drink. Denna drinken är dock en stående tradition varje påsk och det var min kära moster Kicki som lärde oss receptet. Den är inte bara god utan även ett partytrick du kan imponera dina vänner med. Istället för att krama ut juicen ur citronerna och knäcka äggen ur sitt skal så kör vi allt i en mixer med hela ägg och allt!

Hönan Agda - 2 personer
1 dl strösocker
1 dl gin
1 dl is
1 helt ägg (med skal!)
½ citron - delad i mindre bitar

Blanda i matberedare och kör ca 30 sek.
Sila av och NJUT!

<Canon 008Canon 012Canon 016Canon 033

Jag önskar alla mina underbara läsare och följare en riktigt glad påsk!
Ät gott och ta hand om varandra!

Kram Karin

Canon 042Canon 051

1 kommentar:

  1. Det här verkar farligt! Och ganska oemotståndligt... Man mixar alltså HELA ägget? Det här måste nästan testas till helgen, fast påsken är över. Tack för kul förslag!

    SvaraRadera