Jag älskar även enkla saker, okomplicerade och okrångliga om det nu finns något som heter så.
Jag älskar naturen, de småländska skogarna med sina mossbelagda stenmurar och mörka granar.
Tillsammans kan de skapa magiska bilder!
Krämig chokladmousse, med svag smak av kokos
2 stora eller 4 små portioner
250 g kokosgrädde - jag använde Blue Dragons krämiga kokosmjölk på tetrapack
2 äggulor
100 g mörk choklad, ca 1 dl chokladpellets
Värm kokosgrädden i en kastrull på spisen, låt den koka upp och tillsätt en äggula i taget. Fortsätt röra medan kokosgrädden sjuder i ca 10 minuter. Grädden kommer tjockna något. Tillsätt chokladen och rör tills allt smällt.
Fyll i portionsglas och låt stå i minst 2 timmar i kylen. Servera med grädde och färska bär.
Jag längtar redan till nästa gång jag kan komma ut i skogen och fotografera!
Kram Karin
Mums!!
SvaraRaderaVilken vacker kopp och fat.
SvaraRadera